Guldkantad fjällkonferens på hög nivå, Storhogna 725 m öh!

I det bästa ur två världar – En fjällvärld rik på möjligheter till aktiviteter som ger ny skärpa och kreativitet. En spavärld full av njutning och avkoppling. Med fjällen, snön och vildmarken som en arena för skidåkning, äventyr och upplevelser. Det som skapar den sammanhållning, energi och kreativitet som är så viktiga för att konferensmålen ska nås.

Använd våra populära konferenspaket och sätt ihop ditt eget möte!

Dalstation:
inkl fjällaktivitet för hela gruppen.
Pris från 1200:- exkl. moms/person
Mellanstation:
inkl utefika samt eget inspirerande Wellnesspass.
Pris från 1400:- ex moms/person
Toppstation:
inkl spabehandling, fjälltur till något av våra fjällvisten med härlig utelunch.
Pris från 1900:- ex moms/person

Förslag på aktiviteter är Vin & ostprovning, utflykt till Samevistet, lyxstund i fjällbastun, lunch tillagad över öppen eld på fjället.

Erbjudande just nu från 820:-!

Ski&Talk!
Ge friskvård, få kreativitet! Åk skidor, gå på snöskor och njut sedan skönt spaliv! Storhogna Högfjällshotell & Spa är en unik rekreations- & konferensanläggning. Med fjällen & vildmarken som den gränslösa arenan, finns möjligheterna att krydda konferensen med välgörande uteaktiviteter & äventyr!

Pris/person & dygn från 820:- (ord 995:- valda datum)

Priset inkluderar logi & halvpension.

Walk&Talk

 

Frukostmöte inkl bad & bastu! 125:-

Just nu har vi ett erbjudande om frukostmöte. Starta dagen med en skön simtur till klassisk musik, bastu & vår härliga frukost! Vi lovar att du får energi inför dagens arbete!

Kontakta oss, vi kombinerar ihop det optimala konferenspaketet för just ditt team! Bokningen tel 0682-41 30 30 e-post bokningen@storhogna.com

Välkommen till Fjälls!

Våra bokningsvillkor för grupp & konferens

Våra bokningsvillkor privat